NEVER UNDERESTIMATE A BLONDE WITH A PEN!

Femeia - un miracol de contradicţii divine

E limpede că și bărbații din ziua de azi au nevoie de povești frumoase, cu  zâne fermecătoare, blânde și frumoase în ele. Și din fericire pentru ei le au, numai că zânele lor de acum și-au scurtat rochiile, și-au tăiat parul care le ajungea cândva la călcăie, și-au rujat buzele roșii și au învățat o meserie nouă, ceva mai grea decât cea de zână, meseria de femeie.
  Ne folosim “magia noastră” pentru a fi mereu frumoase și seducătoare pentru EI, chiar și atunci când venim obosite după o zi lungă și istovitoare de muncă, în care șeful ne-a tot sâcâit ore în șir. Și  în loc să facem o baie relaxantă, cu lumânări aromatizate, să ne tăvălim în pat și să privim TV-ul, noi ne pregătim pentru a-i întâmpina pe EI de la lucru cu o masă bogată, iar noi perfect aranjate, fără nici o șuviță rebelă care atârnă, fără rimel curs pe obraji și cu un zâmbet fericit pe față, de parcă tocmai am avut o ședință SPA. În timpul cinei le acordăm toată atenția noastră LUI, ascultându-i glumele pe alocuri proaste, vaicareli despre cât de dobitoc este șeful și cât de nedrept este față de el, întâmplari neînteresante despre viața de burlac a prietenilor lui, detalii intutile despre ce reparații necesită mașina lui, iar spre final ne și mai cere să-i le facem un masaj, când noi deja ne visăm cum dormim în patul nostru moale și cald.
  Suntem gospodine de nota 10, chiar dacă asta înseamnă să renunțăm la câteva ore de somn dimineața, deci să dormim mai puțin, pentru a reuși să le facem LOR cafeaua dimineața, pentru ca mai apoi să facem curat prin casă, să spălăm rufele, să călcam și să gătim.
  Suntem iubitoare și înțelegătoare cu EI, chiar și atunci când uită că azi e aniversarea noastră.
  Suntem bune în afaceri, uneori chiar mai bune decât EI, deși EI nu vor recunoaște acest lucru nicicând, la fel cum nu vom recunoaște nici noi că ei sunt bucătari mai buni ca noi.
  Noi nu uităm când e ziua mamei lui,  noi ținem minte cum îi cheamă pe toți prietenii lui, noi avem mereu timp sa-i aranjăm cravata dimineața, noi nu uităm să cumpărăm pâine,  noi știm să facem diferența dintre niște roșii proaspete și nu tocmai,  și  mai ales noi putem să privim cumințele cu el un meci de football, deși exact la aceeași oră derulează serialul nostru preferat.
   Suntem ființe slabe, dar mai puternice ca niciodată. Suntem isterc de adorabile, al naibii de frumoase, complicat de simple și divin de capricioase. Suntem capodopere Dumnezeiești!

3 comentarii:

  1. foarte adevarat! create de Dumnezeu pentru a fi superbe in toate! dar suntt si multe femei care si-au uitat rostul de femeie in sensul ca sunt egoiste...nu stiu sa fie mame etc...........

    RăspundețiȘtergere
  2. *Clap* *Clap* , vai vai cata importanta...Sunteti asa speciale, si va laudati atat singure ca nu mai incapeti in piele...Diferenta dintre o femeie puternica si un barbat puternic, este ca barbatul nu o sa stea sa scrie despre cate face el in societate ;)...

    RăspundețiȘtergere