NEVER UNDERESTIMATE A BLONDE WITH A PEN!

Happy Birthday Marilyn ♥

  
Marilyn Monroe ar fi împlinit azi 85 de ani! :)
  Ea este fară îndoială cel mai celebru star cinematografic, sex simbol şi divă pop al secolului douăzeci. Şi cel mai important cea mai frumoasă şi senzuală blondă din toate timpurile.
 Ştiaţi că stereotipul cum că blondele sunt cam prostuţe şi copilăroase vine de la Marilyn?!  Ea a dat naştere acestui stereotip în mod conştient, ba mai mult înadins. De ce? Păi în primul rînd nu a făcut-o pentru ca blondele mai tîrziu să fie discriminate, sau să nu fie luate în serios şi în nici într-un caz pentru ca atunci cînd dai search în google "glume cu blonde" să apară 1.280.000 rezultate, NU! Felul ei de a fi, caracterizat prin naivitate, copilărism, necunoaştere a unor informaţii, şi subliniez nu e vorba de a "fi proastă", veselia ei, credinţa în bunătatea oamenilor şi optimismul ,toate acestea au fost armele ei cele mai de preţ pentru a cuceri publicul, dar mai ales bărbaţii. 



  După spusele ei bărbaţilor le place să aibă alături o femeie mai slabă, ei doresc să se simtă cei care au puterea, astfel prin faptul că ea pretindea că nu ştia unele lucruri, ok fie! să spune că prin faptul că se făcea un pic "prostuţă" ea le oferea bărbaţilor posibilitatea de a se simţi superiori, mai inţelepţi, şi ei erau încîntaţi de ideea de a o învăţa ceea ce ea "nu ştiia". În plus naivitatea ei era ca mierea pentru albine, bărbaţii adorau faptul că ea chiar credea pe bune aproape tot ce i se spunea, ca vedea lumea bună şi prietenoasă şi ca într-un fel aveau alături un copil care trebuia protejat!




 Aşa că nu contează ce spun alţii, nu contează ce se spune sau scrie despre blonde, căci blondele cu cap, ca şi Marilyn, ştiu cum să folosească şuviţele blonde pentru a obţine tot ce-şi doresc!

P.S. So dam' PPROUD that i am BLONDE! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu