NEVER UNDERESTIMATE A BLONDE WITH A PEN!

Single? So what, less problems!

   Ajungi la o anumită vîrstă cînd cei din jur: societatea, familia şi prietenii îţi tot spun că trebuie să-ţi găseşti pe cineva, că nu e ok să fii singură şi că e timpul să "rezolvi această problemă". Pînă şi www.odnoklassniki.ru mă întreabă "У вас есть вторая половинка?" WTF?! Nu neg faptul că e fine să ai pe cineva alături, dar let's be honest există şi o groază de avantaje de care dispui atunci cînd te afli în statutul de SINGLE.
    Şi pentru ca fetele care momentan au pe facebook scris  "no relationship" (printre care şi eu :D ) să se simta ok şi  să nu vadă acest statut drept o problemă, am notat mai jos cîteva din beneficiile singurătăţii:

1. Nu îţi neglijezi prietenii.
   Cu toţii ştim că atunci cînd suntem într-o relaţie avem timp doar pentru a doua jumătate, petrecem toate sărbătorile cu el, orice oră liberă tindem s-o petrecem în compania lui, iar cînd suntem departe toate gîndurile noastre sunt către el şi oricum suntem cu el căci vorbim la telefon, astfel nu mai avem timp pentru prieteni. Nu există nimic mai iritant pentru un prieten decît să audă că eşti ocupată cu iubitul şi nu poţi ieşi cu el. Însă atunci cînd eşti single nu mai trebuie să faci acest sacrificiu, ai tot timpul să faceţi "nebunii" împreună! SO GO AND PARTY!


2.Ai mai puţine motive de stres şi suferinţă.
   Hai să admitem! A avea un iubit nu înseamnă doar fericire, o viaţă dulce, plină de momente frumoase şi săruturi pasionale, ci şi lacrimi, stres, momente tensionate, uneori depresie şi multe certuri. Defapt sa demonstrat că majoritatea femeilor suferă mai mult atunci cînd sunt într-o relaţie, decît cînd sunt singure. Aşa că fiind singură nu are cine să-ţi dea motive de gelozie, nu are cine să te rănească, să te mintă, să te dezamăgească şi să te indispună. SO SMILE!

3.Ai mai multă libertate.
      Fiind în relaţie eşti oarecum sub control, trebuie să dai mereu "darea de seamă", unde eşti, cu cine, ce faci, cît te reţii, etc. Ai anumite obligaţii şi interdicţii care te stopează din a-ţi da frîu liber unor dorinţe. Pe cînd atunci cînd eşti single eşti propriul tău şef, faci ce vrei, cînd vrei şi cum vrei. Nu are cine să-ţi interzică să faci anumite lucruri, nu are cine să te limiteze. Mai multă libertate presupune mai multă distracţie, mai multă viaţă, mai multe aventuri, mai multe decizii luate pe cont propriu. SOUNDS GREAT,NO?!

 4. Flirt! Flirt! Flirt!
    Preferatul meu avantaj: FLIRTUL! Lumea este plină de tentaţii, de tipi drăguţi şi al naibii de atrăgători, cu care e păcat să nu flirtezi. Ce poate fi mai excitant, mai provocator şi mai ambiţios decît acest joc al seducţiei, care nu presupune nici un fel de obligaţii. Un joc al carui premiu este o nouă cucerire în lista ta. Flirtul te trezeşte la viaţă, trezeşte în tine acele simţuri animalice care doresc să "dobîndească", să cîştige, să fii cel mai bun. Pentru mine flirtul e un drog, cel mai puternic, iată de ce cel mai mare sacrificiu atunci cînd sunt într-o relaţie e să renunţ la el. Aşa că acum că se poate de jucat acest joc fară interdicţii, trebuie de-l jucat LA MAXIM!

5. Te cunoşti mai bine.
Cel mai des punem relaţia cu iubitul pe prim plan şi uităm de noi, de ce ne place nouă, de ce vrem noi. Deseori situaţia e următoarea: iubitului îi place football-ul deci şi ţie, iubitul vrea să mergeţi la Roy's Cafe deci acolo "vrei" şi tu, iubitul preferă grupa Linkin Park atunci ea e şi preferata ta, iubitul zice "da" atunci "da" zici şi tu, deşi adevărul e cu totul altul. Atunci cînd nu ai cuie să-i faci pe plac în totul îţi oferi acest lux ţie, îţi faci pe plac ţie. Acum orice decizie a ta va fi luată doar în concordanţă cu gusturile tale. Începi să redescoperi ce-ţi place şi să cunoşti noi lucruri despre tine, de exemplu acum la o analiză mai atentă îmi dau seama că îmi place mai mult "Manchester United" şi nu "Barcelona" , îngheţata de vanilină şi nu de ciocolată ca lui EX . :))

6. Mai puţine cheluieli.
Ştiu că poate sună cam dur şi nu cam ok ideea asta că "cheltuim mult cînd avem iubit" dar ăsta e adevărul! Cheluim mai puţin atunci cînd suntem singure, căci în mod normal o relaţie presupune : cadouri la sărbători, cadouri cînd împlinim 1,2,3,4... luni împreună, ieşiri dese în oraş (şi cum nu suntem nişte profitoare ne mai plătim şi singure nota), vizite scumpe la salon pentru a arăta frumoase, garderoabă înoită în fiecare lună, minute pe contul mobilului, etc. Şi acum avînd ceva mai mulţi bani în buzunar, îi putem cheltui  pe propriile capricii, poate un desert delicios, un parfum mai scump sau un abonament la o revistă de modă.

După cum vezi viaţa fară un iubit nu e chiar aşa de rea, nu ai nevoie neaparat de un EL pentru a fi fericită, o poţi face şi singură dacă vrei, lipsa unui boyfriend este ceva de moment şi dacă pînă acum nu ai văzut acest lucru ca unul pozitiv acum e momentul, pîna îşi face el apariţia în viaţa ta foloseşte acest timp benefic pentru tine, distreazăte, relaxeazăte, alintăte şi bucurăte de libertate, iar cînd vei fi gata vei începe o nouă relaţie.
 
Iar pe final am pregătit o piesă exact la temă, ENJOY IT!
  

6 comentarii:

  1. Oare a murit romantismul? :( :D5 septembrie 2011 la 07:16

    Mdeaaa Lesika! De fiecare data ma uimesti cu ceva nou... mi-a placut mereu modul tau de a gandi..... kiar ieri m-a intrebat o fata, dc sunt singur ?! ;;;; I-am raspuns pe scurt, "- Fiind ca asa e mult mai bine" , dar nu i-am putut explica kiar toate amanuntele asa cum le-ai insirat Tu ... Iti multumesc ca existi si continua tot asa !

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ne gindim mai bine atunci o sa realizam ca atunci cind ai pe cineva alaturi (nu oricine ci persoanapotrivita tie) viata e mult mai frumoasa. Ai cui sa te destanui atunci cind ai probleme, este mereu cineva linga tine care te va ajuta neconditionat...si multe altele.O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt deacord Cristina, e mult mai bine cind esti iubita si iubesti, dar ideea articolului meu nu era sa zic ca e mai bine singura, ci ca exista si unele beneficii in cazul dat. Eu sunt o persoana optimista, care cauat partea pozitiva din orice situatie :) , deci si in cazul dat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Avantajul singuratatii? Linistea! Fara reprosuri, cereri, pretentii, scene ...

    RăspundețiȘtergere
  5. si cu cineva si fara ai svantaje si dezavantaje dar este ma i bine cu cineva si spun asta din propia experienta credetima pe cuvint

    RăspundețiȘtergere